Bedrijfsonroerend goed taxeren

Een goede onderbouwing en inzicht in de waarde van een bedrijfsobject is van cruciaal belang om de juiste beslissingen te nemen voor de financiering, aankoop, verkoop of overname van uw bedrijfsobject. Immers, de prijs is het bedrag dat u betaalt, maar de waarde is wat u krijgt!

Taxaties met kennis van zaken

Elke taxatie van een bedrijfsobject heeft zijn eigen specifieke doel en dient vaak weer een ander belang. Het taxeren van bedrijfsonroerend goed vraagt een uitgebreide kennis van de markt, omgeving, de bouwkundige aspecten en juridische status van het object. Taxateurs Ruud Kouwenhoven, Angelique van Swieten en Arno Lem beschikken over deze kennis en ervaring, zodat zij alle factoren op juiste waarde weten in te schatten. U bent daarom altijd verzekerd van een objectieve en realistische waardering.

Zeker van onze professionaliteit

Onze taxaties worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de European Valuation Standards (EVS) en het Taxatie Management Instituut (TMI). Taxatiebureau Nederland is geregistreerd bij de Stichting NRVT en het TMI.  Het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs biedt opdrachtgevers de garantie dat zij gekwalificeerde en deskundige vastgoedtaxateurs inschakelen. Het NRVT zorgt voor uniformiteit door middel van heldere gedrags- en beroepsregels en door eenduidige eisen te stellen aan toelating en educatie.

TMI waarborgt eveneens de kwaliteit en zorgt voor een Taxatie Management Systeem waarmee taxateurs op een uniforme wijze en volgens vaste uitgangspunten kunnen waarderen en informatie kunnen delen. Onze bedrijfsmatige taxaties worden verwerkt in het Taxatie Management Systeem, welke taxaties worden gecontroleerd door een kwaliteitscommissie.

Verder focussen wij ons voor 100% op taxaties. Hierdoor kunnen wij een onafhankelijk taxatierapport waarborgen en bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goed product.

Bedrijfsonroerend goed laten taxeren?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Stuur een bericht Bel 0174 - 794 900